domingo, 25 de mayo de 2008

II Marató de Muntanya de Borriol


Hui s'ha celebrat la II Marató de Muntanya de Borriol, una prova que es va estrenar l'any passat i que pot ser considerada dura entre les dures que se fan en la província, amb un seguit de pujades i baixades realment molt dures, i més en un dia com hui en el que la pluja ha acompanyat els corredors una bona part del recorregut.

La prova ha comptat amb una inscripció no molt extensa, alrededor de 120 corredors s'han atrevit a fer-la i no tenim dades dels qui s'han presentat a la eixida, però en total l'han acabada 75.

Els guanyadors han sigut Sergi Sant Bartolomé, amb 4:48:15 i Silvia Sos Meliá amb 6:01:17.

Per part del Club Atletisme Onda ha participat Ximo Gil Badenes, que ha fet un registre magnífic amb 7:04:09 i al que cal felicitar per haver fet una prova tan difícil, i més tenint en compte que d'ací a dos setmanes participa en la Cursa de Muntanya de Sant Joan de Moró, on defensarà la tercera plaça de Veterans B del Circuit Provincial, del que en primer lloc figura Salvador Casares. La foto és dels albums de la pàgina alpinrunning.com, que publica la llista completa de resultats, i que podeu consultar punxant a l'enllaç que figura a la part dret del nostre blog

No hay comentarios:

Publicar un comentario