sábado, 26 de abril de 2008

Demà és el dia: MONTÍ US ESPERA

Demà és el gran dia, el de la V Pujada a Montí, una prova que especialment des de l'any passat pensem que està consolidada. La raó és ben senzilla: l'any passat va fer un temps teòricament infernal: una pluja a càntirs tota la nit anterior, els camins de terra i les pistes plenes de fang, pluja forta durant el recorregut, els barrancs corrent aigua...

Però si haguéreu estat en meta, podrieu haver vist les cares de satisfacció de tots els participants conforme arribaven. I mentre des de la organització pensàvem que podia ser un desastre, la realitat va ser completament diferent, i la gent ho va viure com una experiència inoblidable.

Potser això ha fet que enguany tinguem una participació molt més alta, arribant als 600 runners, màxim que el Club Atletisme Onda havia previst, als qui desitgem molta sort però especialment que també ho passeu molt bé.

Per demà el temps no dóna pluja, dóna sol i núvols, amb la qual cosa el dia serà segurament suau i agradable i a diferència de l'any passat, que només es podia mirar la senda i poc més, enguany, si voleu, podreu gaudir del paisatge mentre us enfileu costa amunt. Quan aneu costa avall mireu la senda, per si de cas.

I en arribar al cim de Montí ja teniu, com qui diu, la cursa feta, i us espera una baixada moderada (crec) i l'arribada a meta, des d'on l'organització us rebrà amablement i us agraeix la vostra participació en aquesta prova integrada dins del Campionat Provincial de Carreres de Muntanya, que amb tant de gust preparem per a tots vosaltres.

MOLTA SORT I ENDAVANT

No hay comentarios:

Publicar un comentario