domingo, 27 de abril de 2008

MIGUEL ANGEL DUPLAS i ERICA GUMBAU guanyadors de la V Pujada a Monti

MIGUEL ANGEL DUPLAS MATEOS, amb 1:35:50, i ERICA GUMBAU BORT, amb 2:06:32, han sigut els guanyadors de la V Pujada a Montí, carrera puntuable dins del Circuit de Carreres de Muntanya de la província de Castelló.

Els primers atletes d'Onda han sigut Pedro García Monferrer, amb 1:46:41 i Esther Catalán Blázquez, amb 2:22:57.

Una prova que s'ha desenvolupat amb total normalitat, segons manifesten els representants de l'organització, que estan molt contents perquè tot haja anat com s'esperava, i això és el millor premi que el Club d'Atletisme Onda i el Club Desplome d'Onda podien esperar.

Es dóna la circumstància que Miguel Angel Duplas també va ser el guanyador de l'any passat, la qual cosa significa que la prova li agrada i li va bé, i ens alegrem, però enguany haurà tingut una competició més "normaleta", perquè no li ha caigut l'aigua damunt, com va ser la de la forta pluja de l'any passat.

La competició ha estat cronometrada per CRONOVILA, que es pot localitzar a l'adreça següent: http://www.cronovila.com, empresa que facilitarà els resultats complets de la prova el més aviat possible, com acostuma.

La foto de Miguel Angel és d'alpinrunning.com, de la Pujada a Montí 2007.

FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS, GRACIES PER HAVER VINGUT I FINS LA PROPERA TROBADA, EN LA QUE US ESPEREM A TOTS VOSALTRES I A TOTS ELS QUI VULLGUEN VINDRE, I DE LA QUE US MANTINDREM INFORMATS A TRAVES D'AQUEST BLOG